Комплетна услуга во посредување и апликација за туристички визи за Австралија, Канада и Америка

ПОСРЕДУВАЊЕ ЗА ИСЕЛЕНИЧКИ ВИЗИ

Комплетна услуга во посредување за иселенички визи за Австралија - PARTNER VISA

АВСТРАЛИСКИ ПАСОШ И ДРЖАВЈАНСТВО

Посредување во процесот за обновување на австралиски пасош и апликација за австралиско државјанство

АВИО БИЛЕТИ

НАЈДОБРИ ЦЕНИ ЗА АВИО БИЛЕТИ ДО СИТЕ СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ

ПРЕВОД

Овластен судски превод на документи од македонски на англиски јазик и обратно

ПАТНИЧКО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Патничкото осигурување е една од најважните работи кои треба да ги имате со себе кога патувате надвор од државата. Изберете ја полисата која најмногу ви одговара и патувајте безгрижно!

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување