top of page

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

ЗИМА 2023/24

Зимата со себе носи некоја посебна емоција. Волшебна е ако знаете да ги уживате нејзините благодети. Го менува ликот на нашето опкружување и му дава неповторлив шарм.

Family on a- Ski Vacation

Mission

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

ВО 

БУГАРИЈА

(Банско, Боровец, Пампорово..)

Winter Sports

Vision

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

ВО 

СРБИЈА

(Копаоник, Златибор..)

Winter Sports
bottom of page