РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

ЛЕТО 2022

Лептокарија, Неи Пори, Сивири...

BM_Woman-eating-watermelon-on-the-beach_117250022-1030x686.jpg

ХОТЕЛИ МАКЕДОНИЈА

ОХРИД, КРУШЕВО, МАВРОВО..

Планини, реки, снег, чист воздух и вкусна храна. Македонија изобилува со понуда за сечиј вкус во сите сезони. 

feature-image.jpg

СПА ЦЕНТРИ

СРБИЈА, БУГАРИЈА...

Одлично сместување и храна. Базени со термална вода. Супер цени. Велнес и СПА.

feature-image.jpg
КОЈА ЌЕ БИДЕ ВАШАТА СЛЕДНА ДЕСТИНАЦИЈА?

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:
Адреса: Бул. Македонски Просветители бр.3

6000 Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean