ТРПЕЈЦА | ВИЛА МАРКО

Вилата се наоѓа веднаш до езерото, и сите соби се со поглед кон езеро и со тераса.
Пред вилата има плажа и лежалки кои гостите може да ги користат, како и летна тераса на која се служи само пијалок.
Во сите соби има мал фрижидер и бокал за топла вода.

TRPEJCA - VILA MARKO.png

Во собите е потребно минимум 2 целосни уплати.
Две деца до 12 години се гратис (со можност за само едно дополнително легло).

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1