МЕТЕОРИ – ТРИКАЛА – БОЖИЌНО СЕЛО

Се поаѓа  во 07.00 ч  од пред спортска сала Битола. Се патува преку граничен преми Меџитлија. Попатни одмори и царински формалности. Пристигнување на Метеори околу 11.00 часот. Индивидуална посета на манастирите и поаѓање за работилницата за икони.  По посетата  се поаѓа за Трикала. Посета на Божиќното село каде може да се видат работилницата  за чоколади и џуџињата кои пакуваат подароци за Дедо мраз. Околу 18.00 часот се поаѓа за Битола. Пристигнување во Битола околу 22.00часот.

Барем на еден ден дозволете си да бидете во светот на фантазијата и почувствувајте го новогодишниот амбиент во Божиќното село во градчето Трикала…..Ве очекуваат незаборавни моменти исполнети со многу забава и среќа…

ЦЕНА ЗА ВОЗРАСНИ: 800 денари

ЦЕНА ЗА ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ: 600 денари

 

Организиран трансфер од Струга и Охрид со доплата 300 денари по лице

Организиран трансфер од Ресен со доплата 250 денари

 

Поаѓање од Струга во 05:00 часот – паркинг хотел Дрим

Поаѓање од Охрид во 05:30 часот – Лук Оил бензинска пумпа

Поаѓање од Ресен во 06:15 часот од автобуска станица

Поаѓање од Битола во 07:00 часот спортска сала

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување