Програма на патувањето:
Организиран трансфер за патниците од Охрид. Состанок на групата во 06:45 часот пред Шехерзада. Поаѓање во 07:00 часот. Посета на Метеори и работилницата за икони. Продолжуваме кон Трикала, волшебно место каде што се чувствува магија за време на Божиќните празници. Вашите најмили можат да ја посетат куќата на Дедо Мраз, да направат прекрасни фотографираат со џуџињата, да цртаат, да гледаат, но и да учествуваат во активностите на џуџињата. Забавниот парк ќе ги импресионира како најмалите така и возрасните.

Поаѓање кон Битола околу 19:00 часот. Пристигнување во доцните вечерни часови. Трансфер за патниците од другите градови.

Цена за возрасни: 790,00 денари
Цена за деца до 10 години: 590,00 денари

Во цената е вклучено:
 Превоз на наведената релација со туристички автобус
 Посета на Метеори и работилницата за икони

 

Во цената не е вклучено:
 Влезница во манастир во Метеори
 Патничко осигурување (информации во агенцијата)
 Можност за транфер од Струга и Охрид (250 ден. повратен билет).

1/1

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: Бул. Македонски Простветители бр.3

6000 Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean