САНДАНСКИ - СПА МЕДИТЕ ВИЛИ

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.

Хотел Медите е сместен во мирниот дел на Сандански и нуди уникатен панорамски поглед кон градот. Составен е од главна зграда со 4*, помошна зграда Апарт Медите со 3* и посебен комплекс на луксузни вили со 5*. Сите гости имаат пристап до базените и спа центарот, како и ресторанот за појадок, ручек и вечера кој се наоѓа во главната зграда на хотелот. 
Бесплатен шатл автобус е на распологање на гостите за транспорт до центарот на градот и назад (според распоред на рецепција). 

Цените НЕ ВАЖАТ за празници.

 

ВИЛА 01  (максимален капацитет 4 лица)

Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минерална вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 65 м2

ВИЛА 02 (максимален капацитет 5 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
3 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 68 м2

ВИЛА 03 (максимален капацитет 4 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
|2 спални|
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш|
Површина: 52 м2

ВИЛА 04 (максимален капацитет 4 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 52 м2

ВИЛА 05 (максимален капацитет 2 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вили 5 и 6 имаат заедничко џакузи.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

​Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 50 м2

ВИЛА 06 (максимален капацитет 2 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вили 5 и 6 имаат заедничко џакузи.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

​Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 50 м2

ВИЛА 07 (максимален капацитет 4 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарална вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 52 м2

ВИЛА 08 (максимален капацитет 6 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 66 м2

Политика и услови

УСЛОВИ ЗА АГЕНТОТ И ГОСТИНОТ

За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% уплата при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.

Агентот или гостинот има право да ја откажи или промени резервацијата до 7 дена пред пристигањето без пенали.

Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигање, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигање на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.

Промена или откажување на резервација за време на празници (Нова Година, Божик, Велигден) до 30 денапред пристигање е без пенали.

Промена или откажување на резервација за време на празници (Нова Година, Божик, Велигден) помалку од 30 дена пред пристигање, или на денот на пристигање, агентот или гостинот ја плаќа 100% од целата резервација.

Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч.
За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.

 

НАПОМЕНА: Пред да ја извршите уплатата, Ве молиме контактирајте ја агенцијата за проверка на расположливи места.

 

Check in

 Check in : 02:00 PM 
 Check out : 10:00 AM