top of page

Acerca de

viber_image_2023-12-07_13-14-12-380.jpg

ГРЦИЈА ЛЕТО 2024
- пребарувач за хотелско сместување -

На дадениот пребарувач може самостојно да пребарувате цени за хотелско сместување во Грција.

Внесете ги потребните параметри:

Дестинација: HALKIDIKI, PIERIA, THASSOS, LEFKADA, CORFU, PELOPONNESE.. или конкретното ИМЕ НА ХОТЕЛОТ. 
Со кликнување на КАЛЕНДАРОТ изберете го посакуваниот датум (ве молиме не го внесувајте  датумот рачно бидејќи системот нема да ви даде резултати од пребарувањето,туку изберете го датумот од календарот.)

Во бројот на ноќевања одберете го посакуваниот број на ноќевања. Внесете број на особи (доколку има и деца, внесете ја возраста на децата) и самиот пребарувач ќе Ви изгенерира понуда.

Напомена: Во пребарувачот постои филтер каде можете сами да подесувате до која цена би сакале да изнесува вашиот иден летен аранжман.

ЛЕГЕНДА:

RR - САМО СМЕСТУВАЊЕ

BB - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

HB - ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

FB - ПОЈАДОК, РУЧЕК, ВЕЧЕРА (без пијалоци)

UAI / AI - СЕ' ВКЛУЧЕНО

AVAILABLE/ON REQUEST - Може да се испрати резервација.

STOP SALE -  Хотелот не располага со слободни соби за бараниот датум. Обидете се да ставите друг датум за престој.

bottom of page