11ти ОКТОМВРИ

54433135_1479806492150593_55711480526950

КАПАДОКИЈА

SANTORINI (3).jpg

САНТОРИНИ

sarajevo 1.jpg

САРАЕВО

ISTANBUL.jpg

ИСТАНБУЛ

23ти ОКТОМВРИ

istanbul 1.jpg

ИСТАНБУЛ | 3 ноќи

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување