8-ми СЕПТЕМВРИ - НЕИ ПОРИ

1 ден (петок – 08.09.2017): БИТОЛА – НЕИ ПОРИ

Поаѓање од Битола во раните утрински часови. Пристигнување во Неи Пори околу пладне и сместување во студија и апартмани. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

 

2 ден (сабота – 09.09.2017): НЕИ ПОРИ 

Слободно време за индивидуални активности и уживање на долгата и широка песочна плажа.Ноќевање.

 

3 ден (недела –10.09.2017): НЕИ ПОРИ 

Напуштање на собите во 09:00 часот. Поаѓање за Битола во 18:00 час. Пристигнување во Битола во доцните вечерни часови.

 

Цена на аранжманот: 3.580,оо денари

-          1 дете од 2-5 години со 2 возрасни, во 1/2 студио – 580,00 денари 

-          1 дете од 2-12 години со 2 возрасни, во 1/3 студио – 1.580,00 денари

-          2 дете од 2-5 години со 2 возрасни, во 1/3 студио – БЕСПЛАТНО

-          3 возрасен во 1/3 студио – 2.580,00 денари

-          1 дете од 2-5 години со 3 возрасни, во 1/3 студио – 580,00 денари

-          3 и 4 возрасен во апартман – 2.580,00 денари

-          1 и 2 дете од 2-12 години со 2 возрасни во апартман – 1.580,00 денари

-          1 дете од 5-12 години со 3 возрасни во апартман – 1.580,00 денари

-          2 дете од 2-5 години со 3 возрасни во апартман – БЕСПЛАТНО

-          1 дете од 2 до 5 години со 4 возрасни во апартман – 580,00 денари

 

Начин на плаќање:

 30 % од износот при резервација. Остатокот од износот до поаѓање.

 

Цената на аранжманот вклучува:

  • автобуски превоз на горенаведената релација

  • 2 ноќевања во студија во Неи Пори

  • организација, водство и реализација на аранжманот

 

Цената на аранжманот не вклучува:

  • Патничко осигурување

 

Забелешка:

За аранжман со сопствен превоз важат истите цени.

 

Напомена:

За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.  

 

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ИНТЕР ТРАВЕЛ и СКТМ