227b02efd46ff6dffed50b8b06f602df_frans-c

MURA 3*

Локација: 50 м од ски лифтовите 
Со својата локација претставува хотел одличен за млади и за семејства. На располагање на своите гости им нуди ресторан, лоби бар, интернет, сеф на рецепција, масажи.

MURA.png
1/1