ЛЕТО 2019 | САН РЕМО | АЗУРЕН БРЕГ

Сан Ремо – градот на цвеќето и музиката, едно од најубавите и најпознати туристички летувалишта во Италија, со интересен Стар град, шеталиште покрај море, дрвореди, палми, паркови, ресторани, барови, со песочни - уредени плажи... Во продолжение на плажите на Сан Ремо се наоѓаат плажите на Азурниот брег, како и најубавите туристички места како што се:најмалата и најстара град држава во Европа – Монако со Монте Карло, како и Ница, Кан, Сен тропе, Антиб, што Сан Ремо го прави уште поатрактивен за туристите.

 

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 (06.07.2019 – сабота): Поаѓање во 10:00 ч со автобус преку Белград, Загреб, Љубљана, со попатни паузи.
ДЕН 2 (07.07.2019 – недела): Пристигнување во Италија во пладневните часови и сместување во хотел во Сан Ремо. Слободно време за капење и разгледување на градот. Ноќевање.

ДЕН 3 (08.07.2019 – понеделник): Појадок. Ден за индивидуални активности, капење... Ноќевање.
ДЕН 4 (09.07.2019 – вторник): Појадок. Факултативен излет до Сен Тропе, Кан и Антиб. Ноќевање.
ДЕН 5 (10.07.2019 – среда): Појадок. Ден за индивидуални активности, капење... Ноќевање. 

ДЕН 6 (11.07.2019 – четврток): Појадок. Факултативен излет до Ница, Монако и Монте Карло. Ноќевање.
ДЕН 7 (12.07.2019 – петок): Појадок. Ден за индивидуални активности, капење.. Ноќевање.
ДЕН 8 (13.07.2019 – сабота): Појадок. Слободно време за капење. Ноќевање.

ДЕН 9 (14.07.2019 – недела): Појадок. Поаѓање за Македонија со попатна посета на Џенова, каде може да се видат знаменитостите на градот. Продолжување преку: Словенија, Хрватска и Србија  ноќно возење со попатни одмори.

ДЕН 10 (15.07.2019 – понеделник): Пристигнување во Македонија во попладневните часови.

 

ЦЕНА: 24.000,00 денари (389 €), деца од 2 - 14 год – 16.600,00 денари (269 €)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
- превоз со туристички автoбус на дадената релација
- сместување во хотел Наполеон со 3* - 7 ноќевања со појадок во Сан Ремо
 https://www.youtube.com/watch?v=x_Q-V-niOvg

- клима уред
- попатна посета на Џенова
- лиценциран придружник на патувањето

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

- патничко здравствено осигурување без франшиза,
- доплата за туристичка такса 0.75 € по лице по ден (на лице место), деца до 13 г. не плаќаат,

- факултативен излет до Сен Тропе,Кан и Антиб (20 €)
- факултативен излет до Ница, Монако и Монте Карло (20 €)
- влезници за посетите на културно историските споменици и други факултативни посети

За реализација на програмата потребен е минимун од 40 патници.

Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно патување и летување.

1/1

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување