top of page

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

ЛЕТО 2023

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

Mission

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

НА

КАСАНДРА

(Ханиоти, Полихроно, Калитеа, Криопиги, Посиди...)

Vision

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

НА 

СИТОНИЈА

(Никити, Неос Мармарас, Псакудија, Торони..)

Mission

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

НА

АТОС

(Уранополи, Јерисос, Амулиани...)

Winter Sports

Vision

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

НА 

ПИЕРИА

(Лептокарија, Неи Пори, Паралија, Платамона..)

bottom of page