227b02efd46ff6dffed50b8b06f602df_frans-c

GRAMI 3*

Локација: 500м од жичарата, 1000м од центарот на Банско

Хотелот располага со интернет, обезбеден паркинг, сауна, парна бања,инфрацрвена кабина, базен, рент-а-бајк, остава за ски опрема, ресторан, билијард

Опис на собите: кабелска ТВ, телефон, интернет, бања

GRAMI.png

http://www.hotelgrami.com/

НАПОМЕНА: 

* Секоја промена – на име, датум на патување, тип на услуга – се смета за нова резервација и откажување на претходната. 

Резервациите со попуст за рана уплата не се рефундираат.

1/1