ДРАЧ

1 ден (петок – 09.03.2018): ТЕТОВО – ПОДМОЛЈЕ – ДРАЧ

Поаѓање на групата од Тетово во 21:00 часот. Ноќно возење со попатни паузи.

 

2 ден (сабота – 10.03.2018): ДРАЧ

Пристигнување во Драч и сместување на групата во комплекс Хотел Besani – Viva Mare – Republika. Ручек, слободно време и вечера во договор со групата. Ноќевање.

 

3 ден (недела – 11.03.2018): ДРАЧ

Појадок. Посета на Драч. Ручек. Слободно попладне. Вечера. Забава во договор со групата. Ноќевање.

 

4 ден (понеделник – 12.03.2018): ДРАЧ – МАКЕДОНИЈА

Појадок и одјавување од хотелот. Враќање на групата во Македонија со попатни паузи.

 

Цена на аранжманот: 2.790,00 денари – за поаѓање од Тетово, Гостивар, Кичево, Струга и Охрид.

3.100,00 денари – за поаѓање од Скопје.

Начин на плаќање: 30 % од износот при резервација. Останатиот износ до полната цена на аранжманот –  10 дена до поаѓање.

 

Цената на аранжманот вклучува:

  • Автобуски превоз на горенаведената релација

  • 2 ноќевања (1 полн пансион и 1 полу пансион) во Хотел Besani 3*

  • Организација, водство и реализација на аранжманот

 

Цената на аранжманот не вклучува:

  • Факултативна посета на Тирана

  • Патничкото осигурување

Напомена: За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ИНТЕР ТРАВЕЛ и СКТМ.