227b02efd46ff6dffed50b8b06f602df_frans-c

WELLNESS HOTEL BULGARIA 4*

WELLNESS HOTEL BULGARIA.png

НАПОМЕНА: 

* Секоја промена – на име, датум на патување, тип на услуга – се смета за нова резервација и откажување на претходната. 

Резервациите со попуст за рана уплата не се рефундираат.

1/1