8-ми СЕПТЕМВРИ - БУДВА

1 ден (среда – 06.09.2017) ПРИЛЕП - БУДВА:

Поаѓање од пред агенција  во 20.00 часот со туристички автобус, преку Албанија.

 

2 ден (четврток – 07.09.2017) БУДВА:

Пристигнување во Будва во утринските часови, околу 12.00 часот. Сместување во апартмани или во хотел. Слободно попладне за капење. Ноќевање.

3 ден (петок – 08.09.2017) БУДВА:

Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање.

4 ден (сабота – 09.09.2017) БУДВА:

Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање.

5 ден (недела – 10.09.2017) БУДВА:

Слободно време за капење и други слободни активности. Попладнето поаѓање за Македонија, ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Македонија во ноќните или раните утрински часови на 11.09.2017г.

Цена: 4600,00 ден. Сместување во студиа и апартмани (наем)

Деца со родители  од 4 до 14 г. =3000ден.(во 1/3,1/4соби)

Во цената е вклучено:

- автобуски превоз на дадената релација

- 3 ноќевања во студиа и апартмани вила Шишевич или други вили.

- организација на патувањето

Во цената не е вклучено:

- патничко здравствено осигурување

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ИНТЕР ТРАВЕЛ и СКТМ