BREZA 3*

Локација: 100м од ски лифтот, во саиот центар на Боровец

Хотелот располага со ресторан, бар, финска сауна

Опис на собите: вкупно 29 соби, опремени со: телефон, ТВ, минибар, бања, балкон во дел од собите

1/1

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: Бул. Македонски Простветители бр.3

6000 Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean