ВИЛА МАРИЈА
ВИЛА ПОПИС
ВИЛА МЕРОПИ
ВИЛА ДИМИТРА
ВИЛА АМОС
ВИЛА ПОСЕЈДОН
ВИЛА ТЕА
ВИЛА ЈАНИС
АПАРТМАНИ ХРИСТОС
ВИЛА ЕЛИЗАБЕТ
Show More

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување