СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ТЕРМИН: 21-23 ОКТОМВРИ

* Цените се однесуваат за 2 ноќевања на база полупансион по лице.

ST. IVAN RILSKI SPA HOTEL
ST. IVAN RILSKI SPA HOTEL
press to zoom
SAINT GEORGE PALACE
SAINT GEORGE PALACE
press to zoom
SAINT GEORGE SKI & SPA
SAINT GEORGE SKI & SPA
press to zoom
ELEGANT LUX APARTHOTEL
ELEGANT LUX APARTHOTEL
press to zoom
MOUNTAIN ROMANCE
MOUNTAIN ROMANCE
press to zoom
BELVEDERE HOLIDAY CLUB
BELVEDERE HOLIDAY CLUB
press to zoom
ZARA
ZARA
press to zoom
DUMANOV
DUMANOV
press to zoom

2 полупансиони - 47€

2 полупансиони - 49€

2 полупансиони - 38€

2 полупансиони - 45€

2 полупансиони - 36€

2 полупансиони - 44€

2 полупансиони - 43€

2 полупансиони - 45€