КАЛИТЕА
ПОЛИХРОНО
ХАНИОТИ
ПЕФКОХОРИ
НЕА ПОТИДЕА
СИВИРИ
ФУРКА
СИТОНИЈА (втор крак)
АТОС - ЈЕРИСОС (трет крак)

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 37 - Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook - Grey Circle

Следете ја нашата фејсбук страна

Општи услови за патување