За КАМП АС:

Сместен на брегот на Охридското Езеро, на само 4 км од Струга, Камп АС има капацитет од 1000 камперски единици,
12 комплетно опремени бунгалови, како и простор за трејлери. Располага со сопствен ресторан како и спортски терени.
Кампот е идеално место за уживање во природа,
а сепак со сите комодитети кои можете да ги имате за да се чувствувате како дома.

1/1

ИНФО:

01.07.2020 - 15.09.2020

Мал бунгалов | Eден спрат (приземје), максимум 3-4 лица :: Спална + дополнителен лежај, тоалет, клима, фрижидер, телевизор

ЦЕНА ЗА 7 НОЌЕВАЊА: 260 ЕВРА

 


Голем бунгалов | Два спрата, максимум 5-6 лица :: Дневен престој кој се приспособува како спална со дупли лежај, тоалет, клима, фрижидер и телевизор; и втор спрат со два дупли лежаи

ЦЕНА ЗА 7 НОЌЕВАЊА: 340 ЕВРА

ГАЛЕРИЈА:

1/1

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ:

Адреса: Бул. Македонски Простветители бр.3

6000 Охрид

Телефон: + 389 46 265 033

Мобилен: + 389 70 232 965

Е-пошта: intravel@t.mk

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean